Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare teren constructii 1092mp, Bucium, Iasi

€110.000

Detalii despre proprietate

Oportunitate de Investitie intr-un Teren Construibil in Zona Bucium, Aproape de Pensiunea Shamrock Inn



Compania Palace Imobiliare va ofera posibiliatea de a achizitiona acest teren construibil situat in zona pitoreasca Bucium, in apropierea Pensiunii Shamrock Inn. Acest teren ofera posibilitatea de a construi o casa cu o suprafata totala de 327 mp, beneficiind de toate utilitatile necesare: gaz, canalizare, apa si curent electric.



Localizare Ideala: Amplasat intr-o zona linistita si plina de natura, terenul se afla la cca. 250 ml de Soseaua Bucium. Accesul facil la drumul principal face din aceasta locatie o alegere ideala pentru construirea unei case de familie sau a unei case de vacanta.



Potential de Constructie: Cu o deschidere de 16.25 ml, terenul ofera spatiu suficient pentru a construi o casa confortabila si spatioasa. Posibilitatea de a beneficia de toate utilitatile inseamna ca procesul de construire va fi simplificat si mai putin costisitor.



Investitie Sigura: Zona Bucium este recunoscuta pentru peisajele sale frumoase si pentru atmosfera linistita, atragand atat turisti cat si rezidenti permanenti. Investitia in acest teren construibil reprezinta o oportunitate sigura si profitabila pentru cei ce doresc sa-si construiasca o locuinta intr-un mediu natural si placut.



Contactati-ne pentru Detalii Suplimentare: Nu ratati sansa de a deveni proprietarul acestui teren construibil cu potential mare. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati. Acest teren este pregatit sa devina fundatia pentru viitoarea dumneavoastra casa de vis!

Despre Agentie

Palace Real Estate

+4.07 ...

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare

Dotari

Alte spatii: Terasa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public

Informatii suplimentare

Detalii zona: Iluminat Stradal

Localizare

Anunturi recente:

Casa/Vila Remetea Mare, Remetea Mare 88 m2 Casa/Vila Localizare 95.800€
Apartament 2 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti 88 m2 2 camere Localizare Et.4 600€
Apartament 2 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti 88 m2 2 camere Localizare Et.4 90.900€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu