Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 3 camere, Strand, Sibiu

€102.000

Detalii despre proprietate

De vanzare apartament de 3 camere decomandate cu balcon si pivnita in suprafata totala de 76 mp, orientat inspre Vest, situat in zona Strand 1, vis a vis de parc.

Locuinta este situata la etajul 4 al unui imobil edificat in anul 1987 pe structura din beton si zidarie din caramida care beneficiaza de: acoperis din tigla, izolatie termica exterioara, interfon pentru accesul securizat in imobil.

Apartamentul are 63.70 mp utili si dispune de o compartimentare foarte practica, dupa cum urmeaza: la intrare se afla un hol spatios de 5.50 mp unde poate fi pozitionat cuierul cu pantofar, camera de zi tip open space cu bucataria care insumeaza 25.10 mp ( bucataria se poate inchide ), 2 dormitoare cu suprafete de 17.16 mp si respectiv 11.30 mp si baia de 4.20 mp care este dotata cu cada. Separat de suprafata utila a locuintei amintim si balconul inchis in geam termopan de 2.80 mp.

Parcarea se realizeaza in fata blocului pe locurile de parcare special amenajate, care sunt suficiente pentru toti locatarii.

Potrivit orientarii si faptului ca este apartament de mijloc viitorii proprietari vor beneficia de un confort termic sporit si facturi mici.

Apartamentul beneficiaza de dotaria si imbunatatiri precum: instalatie electrica pe cupru schimbata, canalizare schimbata, instalatie de climatizare, usa metalica de acces, usi interioare din lemn, centrala termica de apartament cu senzor de gaz si calorifere din otel termostatate, parchet laminat si parchet din lemn de brad in camere, gresie si faianta.

Zona Strand 1 este cea mai bine cotata zona din piata imobiliara datorita beneficiilor de care dispune aceasta: institutiile de invatamant sunt la 3 minute de mers pe jos, numeroase magazine alimentare sau supermarketuri, zona aerisita si multitudinea spatiilor verzi, accesul facil catre Centrul Istoric si Parcul Sub Arini, numeroasele statii de transport in comun care va asigura conectivitatea cu zonele dumneavoastra de interes.

Intreaga zona a fost reamenajata incat acum locurile de parcare sunt suficiente pentru toti locatarii cat si pentru vizitatori, trotoarele mai generoase si mai multe spatii verzi.

Valoarea de achizitie a locuintei complet mobilate si utilate este de 102.000 euro negociabil, acesta se poate achizitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 1967.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Climatizare: Aer Conditionat

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi recente:

Garsoniera Alexandru cel Bun, Iasi 30 m2 Garsoniera Localizare 42.000€
Apartament 2 camere Grozavesti, Bucuresti 52 m2 2 camere Localizare Et.4/P+11 599€
Apartament 2 camere Calea Calarasilor, Bucuresti 31 m2 2 camere Localizare 64.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu